dimarts, 8 de febrer del 2011

Els Mossos corruptes i Lluís Recoder, Botiflers de l'any 2010!

Aquest dimarts dia 8 de febrer de 2011 ha tingut lloc al Casal Popular "la Guitza" la cerimònia d'entrega dels Premis Botifler de l'any 2010. Els membres de l'Assemblea de Joves han fet públic davant de la premsa local i els assistents el resultat de les votacions que han tingut lloc durant tres setmanes.

El resultat final de la votació ha estat el següent:

Cinesa i Yelmo: 18 vots
Esther Salat: 67 vots
Xavier Martorell: 106 vots
Mossos d’Esquadra corruptes: 113 vots
TOTAL: 304 vots

Així doncs, el Premi se l’enduen aquest any els mossos involucrats en la trama de corrupció amb narcotraficants. Més concretament, se l’endú l’agent adscrit a la comissaria de Sant Cugat que, recorden els membres de l'Assemblea, va admetre haver fet favors als narcotraficants, haver-se emborratxat amb ells i participar en una pallissa a una persona que devia diners als narcos. Els membres de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat posen el premi a la seva disposició i el conviden a compartir-lo amb la resta de companys implicats en la trama.

Com en l’edició anterior, els membres l’Assemblea de Joves de Sant Cugat han volgut concedir un premi especial a tota una trajectòria. Aquest any el premi és per l'exalcalde de Sant Cugat, el señor Lluís Recoder que recentment ha deixat el seu càrrec per convertir-se en Conseller de Territori i Sostenibilitat. El premi és en reconeixement a la seva tasca de transformació de la ciutat en una ciutat del luxe, la ostentació, l’especulació i el silenci i el mal anomenat civisme i on els jovescada dia hi tenim menys cabuda. Una ciutat on emmancipar-se resulta pràcticament imposible per als joves i que, a més, està greument mancada d’espais per a l’oci.

Els membres de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat valoren molt positivament la participació dels i les santcugatenques en aquesta edició dels premis, la qual cosa els anima a seguir celebrant-los durant moltes més edicions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada