dimecres, 12 de gener del 2011

Ens sobren els motius per nominar-los... (Feu clic sobre la imatge per votar)

El 2010 ja fa dies que ha acabat, i amb el nou any arriba la quarta edició dels premis Botifler de l’Any. Igual que els darrers anys, són moltes les personalitats de la nostra ciutat que han fet mèrits per rebre el guardó, però només una pot ser la guanyadora. Per decidir-la, un cop més volem comptar amb la participació de tots els ciutadans de Sant Cugat que amb saviesa decidiran qui ha estat el Botifler de l’any 2010.

Els nominats i nominades d’aquesta edició són:

1.     Esther Salat: Enguany Sant Cugat tindrà, finalment, la sala de concerts que els músics i joves de la ciutat han reclamat durant molts anys. La il·lusió ha estat, però, molt efímera, ja que finalment la gestió de la sala correrà a càrrec d’una empresa privada, la qual cosa no garanteix l’espai fix i preferent que mereixen i han reclamat durant tant de temps les nombroses formacions musicals que tenim a la ciutat. La regidora de joventut Esther Salat és la principal responsable d’aquesta situació i per aquesta raó enguany opta a convertir-se en Botiflera de l’any.

Més informació:


2.    Cos de Mossos d’Esquadra: El cos policial autonòmic ha estat protagonista aquest final d’any per la xarxa de corrupció que implica cinc alts comandants del cos, acusats de col·laborar amb narcotraficants. Entre ells s’hi troba un agent de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Cugat. Aquest fet suposa un episodi més que se suma a les incomptables negligències que ha protagonitzat el cos de policía català en els darrers anys.

Més informació:


3.    Cinesa i Yelmo: La llei del cinema, impulsada per l’anterior Govern de la generalitat ha estat motiu de debat aquest 2010.  La llei va topar amb l’oposició del Gremi d’Empresaris del Cinema. Múltiples sales del país van tancar les seves portes el dia 1 de febrer en senyal de protesta. A Sant Cugat, els cinemes Yelmo van sumar-se a la protesta i Cinesa, tot i pretenir-ho, no va poder-ho fer ja que ocupen un espai municipal concedit per l’Ajuntament. Posteriorment totes dues cadenes van projectar un spot en contra de la llei. La seva oposició frontal a la normalització de la llengua catalana a les sales del país els fa mereixedors d’una nominació per als premis Botifler d’enguany.

Més informació:


4.    Xavier Martorell: L’actual regidor de Seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Sant Cugat és un clàssic als premis Botifler de l’any. Va ser el guanyador del premi Botifler ordinari per votació popular l’any 2008 i guanyador del premi Botifler honorífic la pasada edició. Enguany , torna a estar nominat per ser el màxim responsable del Pla de Videovigilància, que suposarà la instal·lació de càmeres als carrers de la nostra ciutat. El pla ha estat aprovat pel concistori local sense consultar l’opinió dels santcugatencs i santcugatenques i sense tenir en compte l’oposició de múltiples sectors socials, que van manifestar la seva disconformitat en la Plataforma santcugatenca contra la videovigilància.

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada