dimecres, 18 de maig del 2011

Comunicat de l'Assemblea de suport a la CUP

Els i les joves, despertem Sant Cugat amb la CUP

Des de l’Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), en tant que col·lectiu de l’esquerra independentista i transformadora volem expressar la nostra aposta ferma pel municipalisme i la construcció de la unitat popular a la nostra ciutat. Per això, donem ple suport a la  Candidatura d’Unitat Popular (CUP) que es presenta a Sant Cugat per a les properes eleccions municipals del diumenge dia 22 de maig, les llistes de la qual  incorporen tres membres de l’Assemblea de Joves.

Des de l’Assemblea de Joves de  Sant Cugat entenem que la CUP és l’única candidatura que presenta propostes fermes que apostin pel jovent santcugatenc, per les entitats de la ciutat, l’oci i cultura populars, per la defensa dels i les treballadores, la participació i l’assemblearisme, el decreixement, el cooperativisme i la reconstrucció nacional i social dels Països Catalans.

L’Ajuntament de Sant Cugat requereix urgentment l’entrada a l’ajuntament d’una veu que defensa el jovent, les entitats, els i les treballadores i, en definitiva, aquells i aquelles santcugatenques que fins ara han comptat poc per als equips de govern que han convertit el nostre municipi en una ciutat balneari de luxe, on alguns ciutadans no hi tenim futur.

Per tot plegat, des de l’Assemblea de Joves de Sant Cugat, animem a tots els i les joves a votar per la CUP a les properes eleccions municipals.

Els i les joves defensem Sant Cugat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada